Mine reiser passer for grupper som vil kose seg og nyte god mat og vin. For grupper som ønsker å lære litt om vin(på den reisendes egne premisser), og spesielt om den lokale vinen til den lokale maten på reisedestinasjonen.

For den som er enslig og for deg som eventuelt er ensom vil jeg med glede samle en gjeng jeg tror du kan slappe av med, både om du er typen som trekker deg tilbake eller om du deltar i stillhet på det du blir med på. Du vil bli respektert og sett, eller ikke sett etter eget ønske og behov. Er det grupper med spesielle behov, så har jeg lang erfaring med å kommunisere og håndtere de fleste utfordringer.

Er du den som ønsker spesialbehandling kun for deg alene eller sammen med en av dine nærmeste. Kanskje ønsker du ro og fred uten noe som helst fokus på deg og ditt. I så fall tar jeg rollen som tilrettelegger og din private sjåfør hele helgen. Vi blir enige på forhånd hvordan du vil ha det.

Selv om mat og drikke står i fokus, vil det være andre tilbud i "pakkene" som også vil friste flere. Da tenker jeg på alt fra golf til turer i fjellterreng, badeliv, spa, korte sykkelturer, shopping og besøk i romantiske fjell- og vinlandsbyer. Alt kommer an på hva akkurat du ønsker å ha med i pakken. Har du andre ønsker enn dette, så test meg ut.


Dette er en perfekt opplevelse for klubber  - foreninger - arbeidsplasser - vennegrupper - teambuilding - gourmetklubber og ikke minst for deg som vil feire noe spesielt i hyggelig lag med venner.